Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferencecenter med mødefaciliteter

Metalskolen Jørlunde er et smukt beliggende konferencecenter i Nordsjælland.Tæt på Buresø og i fredede omgivelser råder vi over 150 lyse værelser, auditorier og fleksible konference- og mødelokaler, der skaber de bedste læringsmiljøer og matcher behovene til det næste møde eller den næste konference i din virksomhed – uanset om du er på udkig efter mødefaciliteter til dags- eller døgnmøder.
Med naturen som bagtæppe tilbyder vi et omfattende videnscenter, rekreative udendørs områder, svømmehal, motionscenter og massevis af moderne kunst og design, der fungerer som inspirerende frirum, når tiden er inde til at tænke i fornyelse – eller søge efter fordybelse.

Forespørg/reserver her 

​​

 Behov og erfaring skaber møder og kurser, der bliver husket

Siden 1968 har vi lagt hus til udveksling og læring af værdifuld viden for de deltagere, organisationer og virksomheder, der har benyttet vores kursusfaciliteter til møder, konferencer og kongresser.
Gennem alle årene har vi lyttet og lært.
Vi ved, at fleksibilitet og et højt serviceniveau er det, der skaber rammerne for det vellykkede møde, men vi ved også, at det handler om mere end blot mødelokaler og valg af konferencested.
Det handler om at kombinere dine behov med vores viden og erfaring. At have klare mål for mødet og skabe nogle rammer, der understøtter formålet. At have ideerne til, hvordan du undervejs i kurset kan overraske deltagerne, sørge for rum til at røre sig og skifte rammer for at fremme læring og udbytte, så du får mest for pengene og tiden, du investerer.
Men også om, hvordan I får mest muligt ud af pauserne, der som mentale åndehuller nulstiller hjernen og giver den mod og energi til at lære mere og bidrage aktivt.

Forespørg/reserver her

​​

Mødelokaler og konferencefaciliteter til strømlinede processer og brainstorm

Kursus- og konferencedeltagere skal have nogle rammer, så de kan mødes i øjenhøjde, drøfte konkrete emner og i fællesskab udvikle nye ideer og tankegange, som kan implementeres  på arbejdspladsen efterfølgende.Alle vores mødelokaler er indrettet med fokus på at skabe inspirerende og effektive læringsmiljøer.
Forskellige i størrelsen, men alle lyse, moderne og velindrettede konferencefaciliteter med det nyeste it- samt AV udstyr.
Du vælger selv mellem bordopstillinger fx U-form, øer, biografopstilling eller noget helt fjerde – du bestemmer, men vi deler gerne ud af vores tips og tricks! Udover de mere traditionelle konferencelokaler finder du også mere afslappede mødefaciliteter i en inspirerende lounge-stemning, der danner perfekte rammer for en uformel brainstorming eller innovativ ideudvikling.

Forespørg/reserver her 

 Konferencefaciliteter til større events

Konferencesal, Foredragssal og Multisal er alle konferencelokaler til mange mennesker.Konferencesalen er udformet som et auditorium i en klassisk amfi-tradition, der skaber det bedste udsyn for selv mange deltagere og samtidig opretholder nærhed og kontakt mellem taler/oplægsholder og tilhørerne. I Foredragssalen og Multisalen finder du de største fleksible mødelokaler på vores konferencested.
Lokalerne er til de større forsamlinger og velegnet til mindre events, teammøder og større møder, hvor der foregår aktiviteter i mindre grupper.
Forespørg/reserver her

 

Mødelokaler, grupperum og pejsestue på konferencecenteret

Moderne grupperum i variable størrelser indrettet med fokus på det nærværende samarbejde og kreative processer – møderum, der er ideelle til ideudvikling og samarbejde i mindre forsamlinger.I Pejsestuen forenes den traditionelle kursusindretning fra de lidt større konferencerum med den intime og uformelle lounge-stemning.

Forespørg/reserver her

 Problemfri konference? – så er det Metalskolen Jørlunde

Når du skal vælge det næste konference- eller mødested, kan du med Metalskolen Jørlunde foretage det sikre valg uden begrænsninger. Tværtimod får du og dine kolleger utallige muligheder – både under tag og i det fri.
Vi skræddersyr en færdig pakkeløsning, der matcher det, du efterspørger og deler vores viden og mangeårige erfaring, så du kan få mest udbytte for din investering.
Vi har blik for det ekstra, som løfter din konference og gør den til en udbytterig læringsoplevelse med stor værdi. Et positivt og givende arrangement , der vil blive husket af alle deltagere.Med Metalskolen Jørlunde får du konferencer, kurser og møder i et kontinuerligt flow, der garanterer dig en problemfri afvikling med maksimalt udbytte.

Hjem